Loading Events

Kaikki kurssit

Kauneudenhoitoalan koulutukset M1 - Lymfahoito (kasvojen alue) -koulutus

330 €

0 %
Lisää ostoskoriin
Moduuli 1:
,

Lymfakoulutus (kasvojen alue) on tarkoitettu sekä kauneudenhoidon, että terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutuksessa perehdytään lymfahoitojen periaatteisiin ja käytäntöön. Lymfaterapiaa käytetään turvotuksen vähentämiseksi imusuoniston vaurioitumisen tai ylikuormituksen jälkeen. Näitä ovat esimerkiksi erilaisiin sairauksiin liittyvät turvotukset, kuten aineenvaihdunnasta johtuvat ongelmat, reumasta tai fibromyalgiasta johtuva turvotus, (kauneus)leikkausten ja tapaturmien jälkitilojen turvotukset ja arvet sekä raskauden aikaiset turvotukset. Lymfaterapiaa käytetään myös kipujen lievittämiseen ja rentoutumiseen. Hoidon jälkeen kivut lievittyvät ja keho rentoutuu.

Koulutuksessa pääpaino kasvojen alueen lymfahoidon tekniikan harjoittelussa ja hoidot toteutetaan  oikeille maksaville asiakkaille (koulutusmallit).

Pääpaino on workshop-osuudessa. Koulutus tapahtuu suomen kielellä. Tämän koulutuksen ohjaajana ja kouluttajana toimii pitkään lymfahoitoja tehnyt kosmetologi Irina Soras Cityklinikalta.

Kaikkien koulutustemme  johtajana toimii AAAM-johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski (LAHA®-luennoitsija, Cityklinikan toimitusjohtaja), joka on tarkastanut tämänkin koulutuksen materiaalin.

Koulutusmaksu sisältää koulutusmateriaalin sekä ammattilaisen ohjauksen. Koulutuksen jälkeen saat käyttöösi myös laadukkaan sähköisen materiaalin sekä CCAAM -koulutussertifikaatin.

 

 

 

Koulutuksen jälkeen

  1. Osaat tehdä lymfahoitoja oikeaoppisilla tekniikoilla sekä valita asiakkaan tarpeiden kannalta sopivimman menetelmän.
  2. Ymmärrät, kuinka lymfahoitoa käytetään monien sairauden tilojen sekä esteettisten hoitojen jälki-sekä ennaltaehkäisevänä hoitona mutta myös hoidossa täydentävänä fysikaalisena hoitomuotona tai terapiana.
  3. Osaat suunnitella ja toteuttaa asiakkaillesi oikeaoppisesti lymfahoidon manuaalisesti.

Päivän ohjelma | 05.04

15:00 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu
15:00 -16:00 Teoria
16:00 -16:45 Demonstraatiohoidot
16:45 - 18:45 Yksilöllistä harjoittelua mallien avulla (workshop)
18:45-19:00 Keskustelu
19:00-19:15 Palautteet ja sertifikaattien jako

Sijainti

Yrjönkatu 8 a 2
00100
Finland
Email: info@ccaam.net
Puh.: +358 201 777 260
Katso sijainti kartalta

© Copyright - CCAAM