Oletko kiinnostunut normaalia edullisemmista esteettisistä toimenpiteistä?

CCAAM tarjoaa kaikenikäisille naisille ja miehille mahdollisuutta toimia koulutusmalleina. Koulutusmallit saavat toimenpiteet 60 % listahintoja edullisemmin. Toimenpiteitä koulutuksissa tekevät terveydenhuollon ammattilaiset, ja kokenut kouluttajamme valvoo toimenpiteen suoritusta koko hoidon ajan.

Mikäli tahdot tulla koulutusmalliksemme, täytä sivustoltamme löytyvä lomake. Otamme sopiviin malleihin yhteyttä koulutuksia edeltävällä viikolla, yleensä keskiviikkoon mennessä. Mallien aikatauluissa kuunnellaan mallikokelaiden toiveita mahdollisimman tarkasti. Lähes kaikki malleille tehtävät toimenpiteet ajoittuvat aikavälille 11.00 – 19.00.

Koulutuspäivänä mallin peruessa tulonsa, veloitamme koulutusmallilta “no show” poisjäännistä 60€. Mallin puuttuminen koulutettavalta on pois käytännön tärkeästä oppimisesta, joten toivomme että koulutusmalliksi ilmoittautuneet noudattavat ehtojamme. Muistathan, että koulutusmallina koulutustilaisuudessa hoidon tulos ei voi olla täysin sama kuin jos hoito tehdään normaalihintaan klinikalla.

Seuraava koulutus TÄSTÄ LINKISTÄ

Lähetä hakemuksessi koulutusmalliksi täyttämällä alla oleva lomake hyvälaatuisten digikasvokuvien (3) kera.

Nordic Skin / CCAAM koulutuskeskus hankkii koulutuksiin mallit kurssille osallistujille. Muista järjestelyistä, kuten oman mallin tuomisesta koulutukseen voi sopia koulutuskoordinaattorin kanssa.

Kysy lisää puhelimitse numerosta 0201 777 260 (vaihde).

Kuinka mallit valitaan?

Malliksi haluavia pyydetään rekisteröitymään internetissä. Ehtona on, että mallikokelas toimittaa hyvät digikasvokuvat (3 kpl) jonka perusteella voimme arvioida mallin soveltuvuuden koulutukseen. CCAAM ottaa sinuun yhteyttä rekisteröimisesi jälkeen, mikäli olet sopiva malliksi. Saatamme ottaa sinuun yhteyttä myös myöhemmin tuleviin koulutuksiimme.

Kuka tekee esteettiset toimenpiteet?

Toimenpiteitä malleille tekevät sekä kouluttajat että koulutukseen osallistuvat ammattilaiset. Koulutukseen osallistuvat ovat sairaanhoitajia ja lääkäreitä. Kemiallisen kuorinnan sekä mesoterapiakoulutuksissa koulutettavina on myös tutkinnon suorittaneita kosmetologeja.

Milloin minun on tultava paikalle?

Otamme malleihin yhteyttä koulutuksia edeltävän viikon aikana ja sovimme aikatauluista kanssasi. Malleja tarvitaan koulutuspäivinä klo 11.00 – 19.00 välisinä aikoina.

Kuinka paljon on varattava aikaa?

CCAAM pyrkii tekemään toimenpiteet malleille tunnin sisällä siitä, kun malli on tullut paikalle. Aina tämä ei kuitenkaan onnistu, joten pyydämme malleilta kärsivällisyyttä. Tästä syystä pyydämme huomioimaan, että mallin tulee varautua odottamaan koulutusmallivuoroaan joskus pidemmänkin ajan alustavasti kerrotusta ajasta, koska koulutuksen aikataulutus saattaa venyä ilmoitetusta ohjelmasta.

Kuinka maksan?

Koulutusmallit saavat toimenpiteet tai hoidot 60% listahintoja edullisemmin. Listahintoja voi seurata mm. Cityklinikan sivustoilta. Maksut suoritetaan ennakkoon laskulla tai joissain tapauksissa vasta toimenpiteiden jälkeen käteisellä tai maksukortilla.

Miten toimin, jollen ole tyytyväinen lopputulokseen?

Huomioithan, että tullessasi koulutusmalliksi, emme voi taata samaa lopputulosta kuin jos hoitotoimenpide tehdään klinikalla täyteen hintaan. Koulutettavat harjoittelevat koulutustilanteessa tekniikkaa, jolloin heiltä ei voi vaatia samaa osaamista kuin klinikalla lääkärin tai sairaanhoitajan tekemästä toimenpiteestä, joista asiakkaat maksavat täyden hinnan.

Mikäli et ole tyytyväinen lopputulokseen näistä edellä mainituista seikoista huolimatta, lähetä kolme kasvokuvaa ja seikkaperäinen selvitys meille osoitteeseen info@ccaam.net. Ilmoita selvityksessä seuraavat asiat: mihin koulutukseen osallistuit ja mitä sinulle koulutettava tai kouluttaja kertoi kyseisen toimenpiteen aikana hoidon vaikutuksen alkamisajasta (mm. botoxhoidoissa vaikutus näkyy yksilöllisistä syistä johtuen 7-14 päivän päästä). Merkitse selvitykseen myös puhelin josta sinut tavoittaa päiväsaikaan. Selvityksen jälkeen pyydämme varaamaan meille 2-3 päivää aikaa vastauksen antamiseen. Lähettämäsi kuvat selvityksineen toimitetaan kouluttajalle vastauksen antamista varten.

Jätä tietosi

Lähetä yhteystietosi ja kuvasi alla olevalla lomakkeella.* = Pakollinen kenttä