Oletko kiinnostunut normaalia edullisemmista esteettisistä toimenpiteistä?

CCAAM tarjoaa kaikenikäisille naisille ja miehille mahdollisuutta toimia koulutusmalleina. Koulutusmallit saavat toimenpiteet listahintoja edullisemmin. Toimenpiteitä koulutuksissa tekevät terveydenhuollon ammattilaiset, ja kokenut kouluttajamme valvoo toimenpiteen suoritusta koko hoidon ajan.

Mikäli tahdot tulla koulutusmalliksemme, ole yhteydessä meihin sähköpostitse info.ccaam(at)gmail.com. Otamme sopiviin malleihin yhteyttä koulutuksia edeltävillä viikoilla. Lähes kaikki malleille tehtävät toimenpiteet ajoittuvat aikavälille 11.00 – 20.00.

Koulutusmalli maksaa ensimmäisen hoidon etukäteen. Maksua ei palauteta mikäli malli peruu tulonsa. Mikäli koulutuksessa hän haluaa esim. lisätäyteaineruiskuja, maksu tapahtuu paikan päällä.

Lähetä hakemuksessi koulutusmalliksi sähköpostitse info.ccaam(at)gmail.com hyvälaatuisten digikasvokuvien (3) kera.

Kysy lisää puhelimitse numerosta 040 0265 239.

Malliksi haluavia pyydetään olemaan meihin yhteydessä sähköpostitse info.ccaam(at)gmail.com. Ehtona on, että mallikokelas toimittaa hyvät digikasvokuvat (3 kpl) jonka perusteella voimme arvioida mallin soveltuvuuden koulutukseen. CCAAM ottaa sinuun yhteyttä, mikäli olet sopiva malliksi. Saatamme ottaa sinuun yhteyttä myös myöhemmin tuleviin koulutuksiimme.

Toimenpiteitä malleille tekevät sekä kouluttajat että koulutukseen osallistuvat ammattilaiset. Koulutukseen osallistuvat ovat sairaanhoitajia ja lääkäreitä. Kemiallisen kuorinnan sekä mesoterapiakoulutuksissa koulutettavina on myös tutkinnon suorittaneita kosmetologeja.

Otamme malleihin yhteyttä viimeistään koulutuksia edeltävien viikkojen aikana ja sovimme aikatauluista kanssasi. Malleja tarvitaan koulutuspäivinä klo 11.00 – 20.00 välisinä aikoina. Varauduthan myös hieman odottelemaan paikan päällä, mikäli aikataulussa on viivästystä. Katso lisää kohdasta “Kuinka paljon on varattava aikaa?”.

CCAAM pyrkii tekemään toimenpiteet malleille tunnin sisällä siitä, kun malli on tullut paikalle. Aina tämä ei kuitenkaan onnistu, joten pyydämme malleilta kärsivällisyyttä. Tästä syystä pyydämme huomioimaan, että mallin tulee varautua odottamaan koulutusmallivuoroaan joskus pidemmänkin ajan alustavasti kerrotusta ajasta, koska koulutuksen aikataulutus saattaa venyä ilmoitetusta ohjelmasta.

Koulutusmallit saavat toimenpiteet tai hoidot listahintoja edullisemmin. Listahintoja voi seurata mm. Cityklinikan sivustoilta. Ensimmäinen hoito maksetaan etukäteen ennen koulutukseen saapumista laskulla. Jos malli haluaa koulutuksessa esim. lisätäyteaineruiskuja, maksu tapahtuu koulutuksen jälkeen pankkikortilla klinikan vastaanotossa. Mikäli malli peruu tulonsa koulutukseen, ensimmäisen hoidon maksua ei palauteta.

Huomioithan, että tullessasi koulutusmalliksi, emme voi taata samaa lopputulosta kuin jos hoitotoimenpide tehdään klinikalla täyteen hintaan. Koulutettavat harjoittelevat koulutustilanteessa tekniikkaa, jolloin heiltä ei voi vaatia samaa osaamista kuin klinikalla lääkärin tai sairaanhoitajan tekemästä toimenpiteestä, joista asiakkaat maksavat täyden hinnan.

Koulutusmalli tulee hoitoon omalla vastuullaan ja hyväksyy hoidon tuloksen koulutuksessa. Mikäli koulutusmalli ei ole koulutuksen jälkeen tyytyväinen lopputulokseen, CCAAM koulutuskeskus ei ota tästä vastuuta (ns. vastuuvapauslauseke). Mallit ovat kuitenkin aina tervetulleita varaamaan maksuttoman kontrolli ajan klinikalle 2-3 viikkoa toimenpiteen jälkeen, mikäli heillä on huolia lopputuloksesta (esimerkiksi botuliini ei ole vielä täysin vaikuttanut).