Hyödyllistä tietoa

Ota meihin yhteyttä info.ccaam(at)gmail.om, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan tai sopivat koulutukset. Neuvomme myös kuinka rekisteröidyt koulutuksiimme. Koulutusmaksu tapahtuu laskulla, ja ainakin puolet koulutussummasta tulee olla maksettunna ennen koulutukseen osallistumista.

Lue täyteainemaahantuojan vastuusta ja tulevasta EU lainsäädännöstä tästä

CCAAM koulutuskeskuksen liiketoiminta noudattaa Suomen lakia ja viranomaismääräyksiä. Olemme vastuullisia ja koulutamme botuliinihoitoihin vain lääkäreitä ja täyteainekoulutuksiimme voi osallistua vain lääkärit ja sairaanhoitajat.

Lue TÄSTÄ täyteainemaahantuojan vastuusta

Kouluttajat löytyy tästä

Tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta info.ccaam(at)gmail.com.

Ilmoittaudu koulutuksiin

Mikäli haluat osallistua koulutuksiin, laita siitä meille ensin ilmoitus info.ccaam(at)gmail.com. Kerrothan viestissäsi myös hieman itsestäsi: terveysalan koulutustaustasi, sekä siitä missä ja miten aiot koulutuksen oppeja hyödyntää.

Koulutamme pienryhmiä, joissa on vähintään 3-6 osallistujaa (lääkärit tai sairaanhoitajat tai kosmetologit) klinikallamme Helsingissä. Voit myös halutessasi tiedustella yksilökoulutuksen mahdollisuutta.
CCAAM kouluttajina toimii asiantuntijalääkärit ja sairaanhoitajat.

Botuliinikoulutuksiin hyväksymme vain lääkärit. Sairaanhoitajat voivat osallistua kaikkiin muihin koulutuksiimme. Kosmetologeille on mesoterapia- sekä pinnalliset kemialliset kuorintakoulutukset.

Lähetä koulutusilmoittautuminen tai tiedustelusi osoitteeseen info.ccaam(at)gmail.com, niin joku ammattilaisistamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.