Hyödyllistä tietoa

Soita meille, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan tai sopivat koulutukset. Neuvomme myös kuinka rekisteröidyt koulutuksiimme.

Kevään 2019 koulutuskalenterissa on julkaistu kevään täyteainekoulutukset. Lue täyteainemaahantuojan vastuusta ja tulevasta EU lainsäädännöstä tästä

Kauttamme voi tiedustella myös asiantuntijalääkäripalvelua. CCAAM koulutuskeskuksen liiketoiminta noudattaa Suomen lakia ja viranomaismääräyksiä. Myös asiantuntijalääkäripalveluiden osalta noudatamme Suomen lainsäädäntöä sekä Avin, Valviran ja Fimean ohjeita. Olemme vastuullisia ja koulutamme botuliinihoitoihin vain lääkäreitä ja täyteainekoulutuksiimme voi osallistua vain lääkärit ja sairaanhoitajat.

Lue TÄSTÄ täyteainemaahantuoja vastuusta

Kouluttajat löytyy tästä

Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 0201 777 260.

Voit lähettää meille myös sähköpostia osoitteeseen info(at)nordicskin.net

Ilmoittaudu koulutuksiin

Mikäli haluat osallistua koulutuksiin, laita siitä meille ensin ilmoitus info@ccaam.net ennen verkkokaupassa tapahtuvaa kurssin maksamista.

Voit lisäksi tiedustella meiltä yksilöllisistä, räätälöidyistä koulutuksista sekä yhdistelmäkoulutuksista. Koulutamme ryhmiä joissa on vähintään 5 osallistujaa (lääkärit tai sairaanhoitajat tai kosmetologit) klinikalla, lääkärikeskuksessa tai hoitolassa.
CCAAM kouluttajina toimii asiantuntijalääkärit ja sairaanhoitajat.

Botuliinikoulutuksiin hyväksymme vain lääkärit. Sairaanhoitajat voivat osallistua kaikkiin muihin koulutuksiimme. Kosmetologeille on mesoterapia-, pinnalliset kemialliset kuorinta-, sekä lymfakoulutukset.

Lähetä koulutusilmoittautuminen tai tiedustelusi osoitteeseen info(at)nordicskin.net, niin joku ammattilaisistamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa meille puh. 0201 777 260.