Ota yhteyttä

Soita meille, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan tai sopivat koulutukset. Neuvomme myös kuinka rekisteröidyt koulutuksiimme.

Voit lisäksi tiedustella meiltä yksilöllisistä, räätälöidyistä koulutuksista sekä yhdistelmäkoulutuksista. Koulutamme ryhmiä joissa on vähintään 5 osallistujaa (lääkärit tai sairaanhoitajat tai kosmetologit) klinikalla, lääkärikeskuksessa tai hoitolassa.
CCAAM kouluttajina toimii asiantuntijalääkärit ja sairaanhoitajat. Kouluttajat löytyy tästä

Tavoitat meidät puhelimitse numerosta 0201 777 260.

Voit lähettää meille myös sähköpostia osoitteeseen info@ccaam.net

Ilmoittaudu koulutuksiin

Mikäli haluat osallistua koulutuksiin, laita siitä meille ensin ilmoitus info@ccaam.net ennen verkkokaupassa tapahtuvaa kurssin maksamista.

Botuliinikoulutuksiin hyväksymme vain lääkärit. Sairaanhoitajat voivat osallistua kaikkiin muihin koulutuksiimme. Kosmetologeille on mesoterapia-, pinnalliset kemialliset kuorinta-, sekä lymfakoulutukset.

Lähetä koulutusilmoittautuminen tai tiedustelusi osoitteeseen info@ccaam.net, niin joku ammattilaisistamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Voit myös soittaa meille puh. 0201 777 260.

Jätä yhteystietosi

Onko sinulla koulutuksiin liittyviä kysymyksiä? Voit lähettää kysymyksesi tai ilmoittautumisesi koulutukseen myös alla olevalla lomakkeella.


* = pakollinen kenttä