Kouluttajat

Piotr Sikorski

Kaikkien CCAAM /Nordic Skin -koulutustemme johtajana toimii Suomen ensimmäinen ja ainoa American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunnan sertifioima esteettisen lääketieteen asiantuntijalääkäri Piotr Sikorski ja hän on myös Cityklinikan toimitusjohtaja.  Lääkäri Sikorskilla on 20 vuoden kokemus esteettisistä pistoshoidoista.

Bio & CV

Suositukset ja sertifikaatit

Riikka Veltheim

Plasktiikkakirurgi Riikka Veltheim on työskennellyt jo vuosia Cityklinikalla, Helsingissä. Cityklinikan lisäksi Veltheim työskentelee myös Tukholmassa Akademiklinikenillä, jossa hän kliinisen työn lisäksi on osakkaana.

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim on kokenut kirurgi. Vuonna 2013 hän teki 458 kirurgista toimenpidettä ja tämän lisäksi pienempiä toimenpiteitä, kuten täyteaine- ja botuliinipistoksia.

CV

Olli Teronen

Suu- ja leukakirurgi, dosentti Olli Teronen on ensimmäinen Suomessa toimiva erikoishammaslääkäri ja hän työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Teronen tunnetaan hammaslääkäripiireissä botox- ja täyteaineosaajana sekä pistoshoitokouluttajana. Myös huuli-implantoinnit ovat osa Terosen toimenpidepalettia.