Loading Events

Kaikki kurssit

Botox-koulutus M1 - Hammaslääkäreille suunnatut koulutukset – botox bruksismin hoidossa sekä esteettinen kasvojen kavennushoito

1200 €

0 %
Lisää ostoskoriin

Botuliinitoksiinihoidoista purenta- ja kasvojen alueen lihaskivuissa on lisääntyvässä määrin tutkimusnäyttöä. Edellisen (v.2013) purentavaivojen käypähoito –suositusten jälkeen on julkaistu monia tätä tukevia tutkimuksia. Oikealla potilasvalinnalla voidaan auttaa purentavaivoista kärsiviä ihmisiä merkittävästi. Hoidolla ei ole merkittäviä haittavaikutuksia, kun se toteutetaan asiantuntevasti. Botox-hoidot ovat kaivattu lisä usein heikosti respondoivien purentavaivaisten hoidossa. Botox on oiva työkalu myös silloin kun muut perinteiset bruxismin hoitomenetelmät eivät tehoa tai sovi muuten potilaalle.

Suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri, dosentti Olli Teronen on ensimmäinen Suomessa toimiva erikoishammaslääkäri, joka on saanut koulutuksen pistoshoitojen tekemiseen Yhdysvalloissa. Suuri yleisö tuntee Terosen botuliinihoitojen asiantuntijana, ja hän ratkaiseekin botuliinilla (“botoxilla”) äärimmäisen taitavasti niin esteettisiä kuin terveydellisiäkin ongelmia. Myös erilaiset täyteainehoidot sekä PermaLip™-huuli-implantointi kuuluvat Terosen osaamisalueeseen.

Koulutuksen jälkeen

  1. Ymmärrät, mihin botuliinin teho pään alueen vaivojen hoidossa perustuu.
  2. Osaat annostella botuliinin tarkoituksenmukaisesti.
  3. Pystyt hoitamaan botuliinilla päänalueen lihaksiston liikatoiminnasta johtuvia terveydellisiä ongelmia (esim. bruksismi, migreeni, lihaskivut).
  4. Hallitset hoitoprosessin konsultaatiosta tulosten arviointiin saakka.
  5. Tunnet botuliinihoitojen indikaatiot, kontraindikaatiot ja mahdolliset sivuvaikutukset

 

 

 

Päivän ohjelma | 16.02

15:00 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu
15:00-16:00 Teoria
16-16:30 Demo
16:30-17:00 Tauko
17:00-18:45 Yksilöllistä harjoittelua
18:45-20 Palautteet ja sertifikaatti

Sijainti

Yrjönkatu 8 a 2
00100
Finland
Email: info@ccaam.net
Puh.: +358 201 777 260
Katso sijainti kartalta

© Copyright - CCAAM